hits

Jeg fanga Herman!

Mandag

7.30

Jeg våkner og vekker Aron 57 ganger før vi omsider ruller oss ut av senga. Jeg tar på meg klærne mine og drar meg selv inn på kjøkkenet. Det er da jeg hører en velkjent lyd komme fra crunchy-musli boksen min. Jeg har allerede prøvd å fange den tre ganger tenker jeg for meg selv, men nå er jeg forberedt. På stua står den: En rosa boks fylt med cornflakes, et glass med vann, en lue og et lokk oppå hele festen. 

Bilde av El Boxo


Dette er momentet. Jeg grabber den pappboksen som jeg aldri har grabbet en pappboks noen gang før, og så slenger jeg hele greia oppi den rosa boksen, og får på lokket før musen får sagt squeak.

Jeg har klart det. Jeg har fanget Herman en gang for alle. Jeg er en helt tenker jeg, jeg som sto opp for ett minutt siden. Det er bare snakk om timer før kongen ringer og takker meg for min heroiske opptreden.

18.00

Nå skal jeg snart ta farvel med Herman. Jeg drar ned på Vangen så den ikke kommer rett tilbake med en gang. Litt sad life egentlig men slapp i hvert fall å drepe gnageren.

Ja jeg vet kvaliteten var fenomenal.

Nå har jeg sluppet Herman fri, håper han ikke får det helt jævlig. Nå vet jeg i hvert fall at det går an å håndtere mus uten musefeller, i hvert fall hvis det bare er én sånn som denne. Happy endings for everyone ass, god natt pepz.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar